Website advies

Onze deur staat altijd open

Heb je ooit een website laten bouwen maar weet je niet meer hoe deze werkt? Misschien ben je bang dat hij niet overzichtelijk genoeg is. Is je website traaaag? Of wil gewoon eens weten of je website nog mee kan met de huidige ontwikkelingen? Wij bieden advies voor alles wat met je website te maken heeft.

Website advies

Heb je een probleem met je website en weet je niet hoe je dit op moet lossen? Kom je er niet uit met WordPress of Elementor? Wij kunnen je advies geven of hulp bieden wanneer je er niet meer uit komt. Krijg je vreemde berichten te zien op je site? Last van Spam-berichten in je mail? Is je website gehackt? Geen zorgen, wij helpen je weer op weg.

Website keuring

We kunnen je website ook een gratis keuring geven. We lopen hem dan helemaal door en geven aan de hand daarvan eerlijk en geheel vrijblijvend advies over je site. Vervolgens kunnen we indien gewenst ook een vrijblijvende offerte opstellen om de punten die uit de keuring komen op papier te zetten. Zo weet je of je website nog naar behoren werkt en wat de verbeterpunten zijn.

Website advies afbeelding

Vragen? Vraag het!

Niet zeker waar je aan toe bent? Wij onderzoeken kostenloos je website en vertellen je eerlijk wat de beste vervolgstappen zijn.

Neem contact met ons op

Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Je kunt dus bij ons terecht met al je vragen. Waar wacht je nog op?

Waar begin ik?

Wij begrijpen dat onderzoek naar je nieuwe website overweldigend kan zijn. Wij bieden een 100% vrijblijvend adviesgesprek aan om je wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan via een videocall, email of onder het genot van een bak koffie. Jij bepaalt!

Liever bellen?

Wij bellen jou afbeelding
Aanvraag telefoongesprek
We bellen!

Wij proberen zo snel mogelijk en op de voorkeursdag/tijd te bellen, maar vanwege drukte kan het soms anders uitkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.