Wat is WordPress?

Veilig en veelzijdig

Wanneer je een website laat maken is de kans groot dat deze op het WordPress platform gemaakt word. Tegenwoordig draait namelijk bijna de helft van alle websites op het internet via dit CMS. Maar wat is WordPress en waarom is het ook voor jouw website de beste keuze?

Wat is een CMS systeem?

CMS staat voor ‘content management system‘. In het kort is dit het onderliggende systeem waar je website op draait. WordPress regelt het aanmaken en beheren van pagina’s, gebruikers, reacties, en nog veel meer.

WordPress is flexibel

WordPress op zichzelf is heel kaal. Gelukkig kunnen we alles helemaal naar onze hand zetten met thema’s en plugins. Thema’s zorgen voor het uiterlijk van je website, en met plugins kun je verschillende extra functionaliteiten aan WordPress toevoegen. En met zogenaamde ‘pagebuilders’ zoals Elementor wordt het opeens een platform met ontzettend veel mogelijkheden. 

Wordpress kranten afbeelding

Gemak

Dankzij WordPress hoeven wij als website-bouwers niet elk klein dingetje met de hand te programmeren. Sterker nog: het is zo makkelijk in gebruik dat jij zelf straks ook (kleine) wijzigingen aan je website kunt doen! En dat betekend dat je ons niet voor elk klein klusje nodig hebt. Wel zo handig. Wij helpen je na oplevering van je website natuurlijk op weg met WordPress en Elementor.

Ik wil dit wel!

Dat is mooi! Wij helpen je namelijk met een WordPress website maken. Met onze hulp krijg je straks een prachtige website waar je zelf ook mee overweg kunt.

Neem contact met ons op

Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Je kunt dus bij ons terecht met al je vragen. Waar wacht je nog op?

Waar begin ik?

Wij begrijpen dat onderzoek naar je nieuwe website overweldigend kan zijn. Wij bieden een 100% vrijblijvend adviesgesprek aan om je wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan via een videocall, email of onder het genot van een bak koffie. Jij bepaalt!

Liever bellen?

Wij bellen jou afbeelding
Aanvraag telefoongesprek
We bellen!

Wij proberen zo snel mogelijk en op de voorkeursdag/tijd te bellen, maar vanwege drukte kan het soms anders uitkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.