Website laten maken

Word gevonden op het web

Wij hoeven jou niet te vertellen dat een goede website belangrijk is. Welke onderneming is tegenwoordig niet te vinden op het internet? We spenderen dagelijks zowel zakelijk als privé heel wat uren online. Daarom is het belangrijk dat je website goed in elkaar zit! Een professionele website laten maken hoeft niet moeilijk en tijdrovend te zijn. Sterker nog, het is zelfs heel leuk!

Hoe een website laten maken werkt

Het is heel simpel. Eerst plannen we een eerste gesprek in. Dit is uiteraard compleet gratis en vrijblijvend. We kijken naar wat je wensen zijn en bespreken welke richting we op gaan. Wij passen ons aan naar wat jij fijn vindt! Vertrouw je op onze expertise en geef je het liefst alles uit handen? Of ben jij het soort persoon die graag overal bovenop zit? Het kan bij ons allemaal. Zie onze prijzenpagina voor de pakketten die wij aanbieden om je WordPress site te laten maken.

Website laten maken krantenpers

Hoe gaan mensen mij vinden?

Als je producten of diensten aanbiedt heb je klanten nodig, maar die klanten moeten jou eerst nog vinden. Een website is hier in een cruciaal onderdeel. Zeg nou zelf, wat doe je als je een bepaalde dienst of product zoekt? Je zoekt online natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat je website goed aansluit bij je doelgroep, en dat deze optimaal gebouwd is voor een goede score binnen de zoekmachines, het zogenaamde SEO.

Wat kost een website?

Een website lijkt een grote investering, maar het is er één die zich binnen no time terug verdiend. Een goede site geeft klanten vertrouwen in je bedrijf. Een website is vrijwel altijd maatwerk, en de kosten kunnen erg uiteen lopen. Maar wij begrijpen ook dat je wil weten waar je aan toe bent! Kijk daarom op onze prijzenpagina voor een indicatie van de kosten.

Ik heb al een (WordPress) website maar...

Misschien heb je zelf ooit al een poging gedaan om een website te bouwen via WordPress of een ander systeem maar is het resultaat niet wat je ervan verwacht had. Of heb je jaren terug een website laten bouwen maar werkt deze niet meer zoals het hoort. Heb je de website van je concurrent gezien en besef je je dat jouw webdesign uit de ‘early zeroes’ stamt? Wat de reden ook is, je kunt bij ons terecht. Wij geven je advies over je huidige site, helpen je problemen op te lossen of maken hem weer helemaal van deze tijd! Plan direct een vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Ja ik wil een nieuwe website!

Dan hoef je nog maar 1 ding te doen! Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Je kunt dus bij ons terecht met al je vragen. Waar wacht je nog op?

Waar begin ik?

Wij begrijpen dat onderzoek naar je nieuwe website overweldigend kan zijn. Wij bieden een 100% vrijblijvend adviesgesprek aan om je wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan via een videocall, email of onder het genot van een bak koffie. Jij bepaalt!

Liever bellen?

Wij bellen jou afbeelding
Aanvraag telefoongesprek
We bellen!

Wij proberen zo snel mogelijk en op de voorkeursdag/tijd te bellen, maar vanwege drukte kan het soms anders uitkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.