Webshop laten maken

Verkoop jouw producten online

Als je producten verkoopt is een webshop een logische stap. Zo’n online winkel heeft een gigantisch bereik, en de drempel is een stuk lager dan een fysieke winkel. Als je al een winkel hebt kan het ook een goed idee zijn om je producten online aan te bieden. Het goede nieuws: een webshop beginnen is helemaal niet moeilijk.

Hoe een webshop laten maken werkt

Als je van plan bent een webwinkel te beginnen is het eerst belangrijk om te kijken naar wát je precies nodig hebt. Een shop met enkele handgemaakte kunst steekt heel anders in elkaar dan een webshop voor kleding in alle verschillende maten en kleuren. Maar hoe maak ik een mooi webdesign? Hoe zit het met het onderhoud? Wij geven je graag advies over wat het beste werkt voor jou.

En hoe gaat dat met betalen en verzenden?

Wij bouwen webshops op het WordPress platform. Een belangrijk voordeel van dit platform is de grote hoeveelheid plug-ins waar je het mee uit kunt breiden. Doordat wij met systemen werken zoals WooCommerce en Mollie heb je snel en gemakkelijk een professioneel bestelproces, met geautomatiseerde mails voor bevestiging en verzending. En uiteraard kunnen je klanten betalen met bijvoorbeeld iDeal of creditcard.

Webshop laten maken afbeelding

Wat moet dat kosten?

Een webshop lijkt een grote investering, maar het is er één die zich binnen no time terug verdiend. Een goede site geeft klanten vertrouwen in je bedrijf. Een website is vrijwel altijd maatwerk, en de kosten kunnen erg uiteen lopen. Maar wij begrijpen ook dat je wil weten waar je aan toe bent! Kijk daarom op onze prijzenpagina voor een indicatie van de kosten. Vraag een gesprek aan en misschien heb jij binnenkort wel je eigen winkel op het internet!

Neem contact met ons op

Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Je kunt dus bij ons terecht met al je vragen. Waar wacht je nog op?

Waar begin ik?

Wij begrijpen dat onderzoek naar je nieuwe website overweldigend kan zijn. Wij bieden een 100% vrijblijvend adviesgesprek aan om je wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan via een videocall, email of onder het genot van een bak koffie. Jij bepaalt!

Liever bellen?

Wij bellen jou afbeelding
Aanvraag telefoongesprek
We bellen!

Wij proberen zo snel mogelijk en op de voorkeursdag/tijd te bellen, maar vanwege drukte kan het soms anders uitkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.