Over ons

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Remco en ik ben de oprichter van Firewire Development. Mijn doel met mijn bedrijf is simpel: het bouwen van websites makkelijker maken. Er zijn veel partijen die de hele wereld beloven, maar tijdens de werkzaamheden blijkt dat het stroef verloopt en dat de afspraken niet nagekomen worden. Bij Firewire maken we het complete proces makkelijk en toegankelijk, en staat heldere communicatie op de eerste plaats. Hieronder geef ik graag een paar voorbeelden waar mijn bedrijf écht voor staat.

Persoonlijk en toegankelijk

Wij weten dat elke klant uniek is en daarom passen wij onze werkwijze aan op jouw wensen. Of je alles 100% uit handen wil geven of juist zelf wil leren hoe je website werkt maakt ons niet uit. Het belangrijkste vinden we namelijk dat je blij bent met je site en hoe deze voor jou werkt. En uiteraard staan we altijd voor je klaar als er wél iets aan de hand is. Je hebt ook altijd contact met dezelfde persoon, wel zo fijn!

Steady as a rock

De sites die wij maken bestaan niet uit ingewikkelde maatwerk-oplossingen. We gebruiken software die bekend is en op grote schaal gebruikt wordt, zoals WordPress en Elementor. Deze systemen zijn door en door bewezen en daardoor garanderen wij dat er geen onverwachte dingen gebeuren met je site. Daarnaast hechten wij grote waarde aan beveiliging en backups. Mocht er dan toch iets gebeuren is het razendsnel weer opgelost.

Samen bouwen aan een toekomst

Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten. Er zijn veel plekken waar je voor een extreem lage prijs ‘even snel’ een website kunt laten bouwen. Maar zodra de overdracht gedaan is sta je er vervolgens alleen voor. Wij laten je niet zomaar vallen na de oplevering van je website! Indien gewenst maken we instructie-video’s voor uitleg, maar we kunnen ook gewoon een afspraak maken om de nieuwe website samen door te lopen. En we bieden natuurlijk onderhoud voor elke site die we bouwen… maar ook voor sites die we niet zelf gebouwd hebben!

Ervaar het zelf

We staan open voor al je vragen, dus neem contact op en ervaar zelf wat wij voor je kunnen betekenen. Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Waar wacht je nog op?