Website opknappen

Herstel vergane glorie

Heb je ergens anders al een website laten bouwen maar wil je deze op laten knappen? Ook dan zijn wij er voor je. Je hoeft namelijk niet altijd vanaf niks te beginnen! Soms kunnen we je bestaande site nieuw leven in blazen, zelfs als deze al zwaar verouderd is.

First things first

Eerst onderzoeken we je website en kijken we waar we aan toe zijn. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen of we met de huidige site verder kunnen. We kijken met wat voor systemen en software je site gebouwd is en of deze nog ondersteund worden.

Updaten en aanpassen

Met een beetje mazzel kunnen we de huidige site opknappen en weer helemaal up-to-date krijgen. We zorgen dat alles weer werkt zoals bij de bouw bedoeld was en kunnen aanpassingen maken waar nodig. We kopiëren de site eerst naar een testomgeving om alles te kunnen testen, zodat je website gewoon bereikbaar blijft tijdens dit onderhouds-proces.  

Website opknappen banner

Site nabouwen

Soms is een website met verouderde systemen gebouwd die niet meer ondersteund worden en is het sneller en goedkoper om de hele site na te bouwen. Hier hoef je niet van te schrikken! Dit is vaak goedkoper dan een compleet nieuwe site aangezien er al een blauwdruk is om te gebruiken. We hoeven dus niet alles opnieuw te bedenken en dat scheelt veel tijd.

Vraag het ons

Niet zeker waar je aan toe bent? Wij onderzoeken gratis je bestaande website en vertellen je eerlijk wat de beste stappen zijn. Zie hiervoor ook onze pagina over website advies.

Neem contact met ons op

Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Je kunt dus bij ons terecht met al je vragen. Waar wacht je nog op?

Waar begin ik?

Wij begrijpen dat onderzoek naar je nieuwe website overweldigend kan zijn. Wij bieden een 100% vrijblijvend adviesgesprek aan om je wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan via een videocall, email of onder het genot van een bak koffie. Jij bepaalt!

Liever bellen?

Wij bellen jou afbeelding
Aanvraag telefoongesprek
We bellen!

Wij proberen zo snel mogelijk en op de voorkeursdag/tijd te bellen, maar vanwege drukte kan het soms anders uitkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.