Website onderhoud

Houd je site in topconditie

De dag dat je nieuwe website online gaat is er één om te vieren. Je nieuwe site straalt helemaal uit wie je bent, en ziet er modern en strak uit. Door de jaren verschijnen er echter steeds meer berichtjes. Plugin updates, PHP versies, misschien krijgen je gebruikers zelfs wel een error te zien als ze je bepaalde pagina’s bezoeken. Het design is ook na een aantal jaar niet meer van deze tijd. “En is dat niet ons oude telefoonnummer onder aan de site?”

Houd je website roestvrij

We vinden het heel normaal om onze auto een onderhoudsbeurt te geven, en we weten dat er dingen kapot gaan als we daar te lang mee wachten. Waarom zou je website anders zijn? Een website is voor veel mensen een grote investering, en je verwacht dat een nieuwe website vele jaren mee gaat. Door regelmatig de updates uit te voeren houd je hem in goede staat, snel, en bovenal veilig!

Website onderhoud pagina afbeelding

Onderhoudspakket

Wij bieden periodiek onderhoud aan je website aan zodat alles blijft werken zoals bij oplevering. Voor de meeste sites is eens per kwartaal updates doorvoeren voldoende, maar voor ingewikkelde websites of sites met veel verkeer is maandelijks onderhoud een betere optie. Zo heb jij geen omkijken meer naar al het technische gedoe.

Download onze info folder

Meer weten over het onderhoud van je website? We hebben alles op papier gezet zodat je rustig kan kijken wat het allemaal inhoudt.

Website optimaliseren

Het is leuk dat je een mooie website hebt, maar als je niet gevonden wordt heb je er nog vrij weinig aan. Als je op zoek bent naar het optimaliseren van je website of SEO optimalisatie wil toepassen staan wij voor je klaar. Het is ook belangrijk dat je website snel geladen wordt, want niemand houdt van een trage website. Wij hebben de tools in huis om dit allemaal voor je aan te pakken, ook bij je bestaande website! 

Problemen oplossen

Heb je een website waar je een probleem mee hebt? Werkt het niet meer zoals het hoort? Wil je dingen aangepast hebben? Ook dat kunnen wij allemaal voor je verzorgen. Je kunt bij ons terecht voor advies of zelfs om je huidige site gratis te laten keuren.

Website backups

Helaas is het internet niet altijd even veilig. Je site beveiligen is belangrijk, maar nog belangrijker zijn backups! Je moet er niet aan denken dat er iets mis gaat en de website waar je zo veel moeite in gestoken hebt verloren is! Bij ons staat je site veilig. Als je website bij ons in onderhoud is staan er maandelijkse backups aan voor jouw site. Is het een website met veel verkeer of een webshop bijvoorbeeld? Dan zorgen we dat er dagelijks of zelfs per uur een backup gemaakt wordt zodat er nooit iets verloren gaat.

Neem contact met ons op

Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Je kunt dus bij ons terecht met al je vragen. Waar wacht je nog op?

Waar begin ik?

Wij begrijpen dat onderzoek naar je nieuwe website overweldigend kan zijn. Wij bieden een 100% vrijblijvend adviesgesprek aan om je wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan via een videocall, email of onder het genot van een bak koffie. Jij bepaalt!

Liever bellen?

Wij bellen jou afbeelding
Aanvraag telefoongesprek
We bellen!

Wij proberen zo snel mogelijk en op de voorkeursdag/tijd te bellen, maar vanwege drukte kan het soms anders uitkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.