Website onderhoud

Houd je site in topconditie

De dag dat je nieuwe website online gaat is er één om te vieren. Hij is netjes, snel en up-to-date. Na verloop van tijd verschijnen er echter steeds meer berichtjes. Plugin en WordPress updates, nieuwe PHP versies, misschien krijgen je gebruikers zelfs wel een error te zien als ze je bepaalde pagina’s bezoeken. De informatie op de website klopt niet meer, “En is dat niet ons oude telefoonnummer onder aan de site?”

Houd je website roestvrij

We vinden het heel normaal om onze auto een onderhoudsbeurt te geven, en we weten dat er dingen kapot gaan als we daar te lang mee wachten. Waarom zou je website anders zijn? Een website is voor veel mensen een grote investering, en je verwacht dat een nieuwe website vele jaren mee gaat. Door regelmatig de updates uit te voeren houd je hem in goede staat, snel, en bovenal veilig!

Updates doorvoeren is niet veel werk zo lang het goed bijgehouden wordt. Als een website lange tijd geen updates gehad heeft is de kans groter dat er iets ‘stuk’ gaat aan de site. Het oplossen van problemen door achterstallig onderhoud kan aardig wat tijd, en dus geld kosten. Wij raden aan om een nieuwe site meteen vanaf de oplevering periodiek updates te geven.

Website onderhoud pagina afbeelding

Onderhoudspakket

Wij bieden periodiek onderhoud aan je website aan zodat alles blijft werken zoals bij oplevering. Zo heb jij geen omkijken meer naar al het technische gedoe en kun jij je focus houden op de belangrijke zaken. De ene website is de andere niet, daarom hebben wij 3 verschillende pakketten met verschillende diensten. Een overzicht van deze pakketten vind je hier.

Website optimaliseren

Het is leuk dat je een mooie website hebt, maar als je niet gevonden wordt heb je er nog vrij weinig aan. Als je op zoek bent naar het optimaliseren van je website of SEO optimalisatie wil toepassen staan wij voor je klaar. Het is ook belangrijk dat je website snel geladen wordt, want bezoekers blijven slechts 10 seconden op een slechte website. Wij hebben de tools in huis om dit allemaal voor je aan te pakken, ook voor je bestaande website! 

Optimalisatie van een website kan gemakkelijk 3-4 uur aan werk kosten. Wil je dat niet betalen? Kies dan één van onze onderhoudspakketten waar de optimalisatie inbegrepen zit.

Problemen oplossen

Heb je een website waar je een probleem mee hebt? Werkt het niet meer zoals het hoort? Wil je dingen aangepast hebben? Ook dat kunnen wij allemaal voor je verzorgen. Je kunt bij ons terecht voor advies of zelfs om je huidige site gratis te laten keuren.

Website back-ups

Helaas is het internet niet altijd even veilig. Je site beveiligen is belangrijk, maar nog belangrijker zijn backups! Je moet er niet aan denken dat er iets mis gaat en de website waar je zo veel moeite in gestoken hebt verloren gaat. Bij ons staat je site veilig. Als je website bij ons in onderhoud is wordt er dagelijks een backup gemaakt. Zo kun jij heerlijk slapen zonder zorgen over je website.

Kijk hier voor een overzicht van onze onderhoudspakketten met inbegrepen backups.

Licenties

Bij de bouw van een website gebruiken we bepaalde systemen zoals thema’s en plugins. Voor veel van deze systemen heb je een licentie nodig. Al die licenties voor je website lopen snel op, en dat kan zomaar €500+ per jaar kosten!

Wij hebben gecombineerde licenties voor meerdere websites, waardoor de prijs aanzienlijk verlaagd wordt voor onze klanten. Sterker nog, kies je voor een onderhoudspakket bij ons dan zitten die licenties al standaard bij de prijs inbegrepen.*

De kosten voor de onderhoudspakketten zijn vaak lager dan de kosten voor de licenties voor de gemiddelde website! Dus wil jij niet die €500 per jaar kwijt zijn aan licenties en wil je je geen zorgen maken over het onderhoud van je website? Check dan onze onderhoudspakketten.

* Alle standaard licenties zijn bij onderhoud inbegrepen. Op sommige sites zijn er extra plugins voor specifieke functionaliteiten toegevoegd die hier niet onder vallen. Dit wordt altijd vooraf bij de bouw besproken.

Neem contact met ons op

Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Je kunt dus bij ons terecht met al je vragen. Waar wacht je nog op?

Waar begin ik?

Wij begrijpen dat onderzoek naar je nieuwe website overweldigend kan zijn. Wij bieden een 100% vrijblijvend adviesgesprek aan om je wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan via een videocall, email of onder het genot van een bak koffie. Jij bepaalt!

Liever bellen?

Wij bellen jou afbeelding
Aanvraag telefoongesprek
We bellen!

Wij proberen zo snel mogelijk en op de voorkeursdag/tijd te bellen, maar vanwege drukte kan het soms anders uitkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.