Wat is Elementor?

Helemaal in je element

Elementor is een zogenaamde ‘pagebuilder’ plugin. Dit is een extra stukje software wat aan WordPress vast hangt en zorgt voor een enorme uitbreiding van de mogelijkheden. Met Elementor kun je losse elementen toevoegen aan je webpagina’s zoals afbeeldingen en mooie titels. Je kunt simpelweg dingen naar de juiste plek slepen, vandaar de benaming ‘Drag and drop’ pagebuilder!

Waarom gebruiken jullie Elementor?

Wij bouwen vrijwel al onze sites met Elementor. Sterker nog: de site waar je nu naar kijkt is met dit systeem gebouwd! De reden hiervoor is dat het ontzettend snel werkt en heel veelzijdig is. Daarnaast kun je Elementor uitbreiden met heel veel extra functies. WordPress en Elementor werken ook nog eens super samen!

Elementor pagebuilder afbeelding

Jij kunt er ook mee overweg

Elementor is heel gemakkelijk te leren. Daarom zorgt deze pagebuilder ervoor dat je straks zelf kleine wijzigingen aan je website kunt doen. Wij helpen je na oplevering van je website op weg door middel van instructiefilmpjes of, indien gewenst, een persoonlijke afspraak. Zo kun je binnen no time met WordPress en Elementor overweg. 

Dit wil ik wel!

Dat is mooi! Wij helpen je namelijk om je WordPress site met Elementor te laten maken. Met onze hulp krijg je straks een prachtige website waar je zelf ook mee overweg kunt.

Neem contact met ons op

Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend. Je kunt dus bij ons terecht met al je vragen. Waar wacht je nog op?

Waar begin ik?

Wij begrijpen dat onderzoek naar je nieuwe website overweldigend kan zijn. Wij bieden een 100% vrijblijvend adviesgesprek aan om je wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Dit kan via een videocall, email of onder het genot van een bak koffie. Jij bepaalt!

Liever bellen?

Wij bellen jou afbeelding
Aanvraag telefoongesprek
We bellen!

Wij proberen zo snel mogelijk en op de voorkeursdag/tijd te bellen, maar vanwege drukte kan het soms anders uitkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.