Website pakket 3

Ik wil alles erop en eraan

Vanaf €2299 ex. BTW

Jij weet wat je wil. Je ziet je site al helemaal voor je: in je eigen huisstijl, die afbeelding daar, en dat logo zo… Je wil dat deze goed scoort in de zoekmachines (zogenaamde SEO) zodat je nieuwe klanten aan trekt. Misschien wil je wel producten of diensten aanbieden op je site en er een complete webshop van maken. Of wil je dat mensen je direct kunnen boeken op je website. Dat alles met betalingen die direct via je website lopen en een overzichtelijk bestelproces.

Dit pakket is voor de ondernemer die precies weet wat er moet gebeuren maar alleen nog iemand nodig heeft om het te realiseren. Met duidelijke communicatie, een open manier van werken en de puntjes op de i.

Hoe wij dat doen?

1

We plannen een intake gesprek (fysiek of via een online videogesprek) om door te spreken wat je wensen zijn. We lopen door alle aspecten heen en zorgen dat we een duidelijk plan hebben voor de aanpak van je nieuwe website. Daarnaast bepalen we hoe we website zo goed mogelijk in de markt zetten, bijvoorbeeld door verschillende ‘landing pages’ te maken, of door bepaalde ‘keywords’ vaak terug te laten komen.

2

Na dit gesprek krijg je een offerte en een overzicht van de dingen die we afgesproken hebben. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en hebben we een duidelijk plan van aanpak.

3

Zodra je akkoord bent gaan we voor je aan de slag! We stellen een ontwerp op naar jouw wensen en binnen jouw huisstijl. Vervolgens maken we een eerste versie van je site volgens onze afspraken.

4

Na deze eerste versie geef jij je feedback en werken we samen net zo lang tot we alle details goed krijgen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

5

Als alles naar wens is zorgen we dat het allemaal tot in de puntjes getest is. Het laatste wat jij wil is dat er iets toch niet blijkt te werken als je site live gaat.

6

Het moment waar we naartoe werken, je nieuwe site staat online! Natuurlijk laten we je niet vallen, we blijven de eerste periode alles in de gaten houden en fine-tunen waar nodig om je site zo goed mogelijk laten presteren. Op deze manier krijg jij zo veel mogelijk terug uit je investering.

Neem contact met ons op

Vanaf nu is het simpel. Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend, dus laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen! Waar wacht je nog op?