Website pakket 2

Zelf de touwtjes in handen hebben

Vanaf €1799 ex. BTW

Jij bent het soort persoon die zelf graag de touwtjes in handen heeft. Daarbij hoort een website die duidelijk weergeeft wat je doet en mensen actief aanzet om met jou samen te werken. Je wil daarnaast goed gevonden worden in de zoekmachines. Misschien wil je wel een portfolio pagina waar mensen je nieuwste projecten kunnen zien. Of een koppeling met je sociale media?

Dit pakket is voor de mensen die wél een goede en moderne website willen, maar niet weten hoe ze moeten beginnen. Geen stress, daar zijn wij voor.

Hoe wij dat doen?

1

We plannen een intake gesprek (fysiek of via een online videogesprek) om door te spreken wat je wensen zijn. We lopen door alle aspecten heen en zorgen dat we een duidelijk plan hebben voor de aanpak van je website. We kiezen een thema uit (dit bepaald hoe je website eruit komt te zien) en bedenken wat voor pagina’s je nodig hebt.

2

Na dit gesprek krijg je een offerte en een overzicht van de dingen die we afgesproken hebben. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en hebben we een duidelijk plan van aanpak.

3

Zodra je akkoord bent gaan we voor je aan de slag! We maken een eerste versie van je site volgens onze afspraken.

4

Als we klaar zijn met de eerste versie sturen we deze naar je door en is het tijd voor het eerste feedbackmoment.

5

Aan de hand van de feedback gaan we de eventuele wijzigingen voor je doorvoeren en gaan we alles ‘fine-tunen’. We zetten de puntjes op de i en zorgen dat de site helemaal klaar is om ‘live’ te gaan.

6

En dan is het zover, je nieuwe site staat online! En wij zorgen dat het een site is waar je echt trots op kan zijn, omdat je zelf meegedacht hebt en alles helemaal naar jouw wens is.

Neem contact met ons op

Vanaf nu is het simpel. Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend, dus laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen! Waar wacht je nog op?