Website pakket 1

Gewoon een goede website

Vanaf €1199 ex. BTW

Als ondernemer lijkt de tijd wel drie keer zo hard te gaan. Er is altijd zoveel te doen! Maar die website ziet er ook niet meer uit en werkt eigenlijk niet meer zoals het hoort. Of misschien ben je zelfs nooit toe gekomen aan een website. Als je even rondkijkt wat de opties zijn zakt de moed je al helemaal in de schoenen.. Al die termen en moeilijk gedoe. En je hebt helemaal geen tijd om 20 mails over en weer te sturen met je nieuwe website-bouwer. Wees niet bang, het hoeft echt niet moeilijk te zijn!

Dit pakket is namelijk voor de mensen die gewoon een goede website willen. Geen haken of ogen, geen moeilijke vragen. Snel en makkelijk een website die jaren mee kan en waar je verder geen omkijken naar hebt.

Hoe wij dat doen?

1

We plannen een intake gesprek (fysiek of via een online videogesprek) om door te spreken wat je wensen zijn. We lopen door alle aspecten heen en zorgen dat we beide een duidelijk plan hebben voor de aanpak van je website. We bespreken wat jouw belangrijkste kenmerken zijn als ondernemer zodat we dat goed terug kunnen laten komen op je website. We kiezen een thema uit (dit bepaald hoe je website eruit komt te zien) en bedenken wat voor pagina’s je nodig hebt.

2

Na dit gesprek krijg je een offerte en een overzicht van de dingen die we afgesproken hebben. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en hebben we een duidelijk plan van aanpak.

3

Zodra je akkoord bent gaan we voor je aan de slag! We maken een eerste versie van je site volgens onze afspraken. Zo’n eerste versie is in de meeste gevallen al 95% van het werk.

4

Als we klaar zijn met de eerste versie sturen we deze naar je door en is het tijd voor het feedbackmoment. We zetten de puntjes op de i en zorgen dat de site helemaal klaar is om ‘live’ te gaan.

5

Het moment waar we naartoe werken, je nieuwe site staat online! Zo makkelijk kan het zijn. Je hebt gewoon een goede website zonder te veel gedoe.

Neem contact met ons op

Vanaf nu is het simpel. Het eerste contact met ons is altijd 100% vrijblijvend, dus laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen! Waar wacht je nog op?