De-Jo Dakmanschap

De-Jo Dakmanschap wilde een mooie website om goed vindbaar te zijn voor nieuwe klanten. Wij bouwden deze fris-ogende site met daarop alle benodigde informatie.

Kuipers Lighting

Kuipers Lighting had het begin van een website online staan, maar het werd tijd om het goed aan te pakken. Wij bouwden deze moderne website met een projecten pagina en nieuwsberichten.

Remco Millenaar Audio

De website van Remco Millenaar Audio is een mooi voorbeeld van een ‘one-page’ website. De links in het menu scrollen naar beneden in plaats van het openen van een nieuwe pagina. Dit is goed voor de snelheid en overzichtelijkheid van de site.

Hucksters

Voor rockcoverband Hucksters bouwden wij een compleet nieuwe site met de oude site als inspiratie. De oude site was al zeer gedateerd en moest nodig opgefrist worden. De site heeft een pagina met informatie over de bandleden, een nieuwspagina, een historiepagina met de geschiedenis van de band en de setlist.

The Shack

Voor muziekcafé The Shack hebben wij een compleet nieuwe website gebouwd op het bestaande domein. De site heeft een nieuwspagina, agenda en reserveringssysteem. Omdat de site op WordPress draait kunnen zij zelf gemakkelijk de agenda en nieuwspagina bijhouden.