Art in Music

Voor muziekschool Art in Music bouwden wij de bestaande site na met de nieuwste systemen, zodat de site gemakkelijk door de eigenaar zelf bijgehouden kan worden. Daarnaast is veel zorg besteed aan het optimaliseren van de snelheid en vindbaarheid bij zoekmachines. Het resultaat is een razendsnelle site die helemaal mee kan komen in de huidige […]

Studio Ijsberg

Voor architectenbureau Studio Ijsberg maakten wij een compleet nieuwe site waarop zij hun werk kunnen laten zien. Deze site heeft een projecten-systeem waardoor zij zelf projecten aan kunnen maken, en een koppeling met Instagram.

De-Jo Dakmanschap

De-Jo Dakmanschap wilde een mooie website om goed vindbaar te zijn voor nieuwe klanten. Wij bouwden deze fris-ogende site met daarop alle benodigde informatie.

Kuipers Lighting

Kuipers Lighting had het begin van een website online staan, maar het werd tijd om het goed aan te pakken. Wij bouwden deze moderne website met een projecten pagina en nieuwsberichten.

Studio hARTe

Op deze website verkoopt Marit Harte haar handgemaakte kunst via een door ons gebouwde webshop. Deze site heeft een moderne uitstraling en een optimaal responsive design.

Remco Millenaar Audio

De website van Remco Millenaar Audio is een mooi voorbeeld van een ‘one-page’ website. De links in het menu scrollen naar beneden in plaats van het openen van een nieuwe pagina. Dit is goed voor de snelheid en overzichtelijkheid van de site.

Hucksters

Voor rockcoverband Hucksters bouwden wij een compleet nieuwe site met de oude site als inspiratie. De oude site was al zeer gedateerd en moest nodig opgefrist worden. De site heeft een pagina met informatie over de bandleden, een nieuwspagina, een historiepagina met de geschiedenis van de band en de setlist.