Info

Elk bedrijf moet tegenwoordig aanwezig zijn op het internet. Het internet is een fantastische tool: het vergroot je vindbaarheid en naamsbekendheid, je kunt je producten of diensten online aanbieden, je kunt systemen integreren voor boekingen of reserveringen, enzovoort. Maar als je zelf geen ervaring hebt met websites kan het behoorlijk tegenvallen wat er allemaal bij komt kijken. Wij staan voor je klaar om dit proces van A tot Z uit handen te nemen.

Wil je meer informatie? Bekijk de onderwerpen hier onder voor onze werkwijze. Je kunt ook meteen contact met ons opnemen.

Ontwerp

Wij helpen je bij het realiseren van wat jij in je hoofd hebt. Nog geen concrete ideeën? Dan geven wij je een aantal opties en inspiratie voor het design van je website. Indien gewenst helpen wij je zelfs bij het ontwerpen van een logo of complete huisstijl voor je bedrijf. Ook helpen wij de website zo in te richten dat deze overzichtelijk en duidelijk is voor alle doelgroepen en soorten apparaten.

Bouw

Wij kunnen bestaande websites nabouwen en moderniseren, of geheel opnieuw beginnen aan een frisse site. Het belangrijkste is dat wij alles voor je regelen en jij daar zelf geen omkijken naar hebt. Ook na oplevering blijven wij helpen om je website up-to-date en veilig te houden.

Snelheid

Een snelle website is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor de gebruiksvriendelijkheid maar ook voor je positie binnen de zoekmachines. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde bezoeker minder dan 10 seconden op je site blijft als deze langzaam of slecht gebouwd is.  En dat willen we uiteraard voorkomen.

WordPress

Vandaag de dag gebruikt meer dan 30% van alle sites het WordPress platform, en niet zonder reden! Wij bouwen je site op zo’n manier dat jij zelf dingen aan kunt passen of veranderen indien gewenst. Denk aan een blog waar je nieuwe berichten plaatst, een portfolio waar je zelf projecten aan toevoegt, of een webshop waar je makkelijk producten aanmaakt of wijzigt.

Prijzen

Elk project is anders en heeft een unieke aanpak nodig. Wij werken niet met standaard paketten maar bepalen de prijs aan de hand van het project. Zo betaal je nooit te veel en houden we het eerlijk en transparant. Als je een offerte bij ons aanvraagt (uiteraard geheel vrijblijvend) krijg je een overzichtelijk aanbod zonder verborgen kosten.

Webshops

Tegenwoordig kun je bijna alles online bestellen. Heb jij een bedrijf en wil je jouw producten ook online aan kunnen bieden? Wij helpen bij het bouwen van een webshop die jij zelf makkelijk kunt beheren. Wij werken met de meest gebruikte en vooral betrouwbare software zoals WooCommerce en Mollie.

Vindbaarheid

Je hebt een fantastiche nieuwe site, maar dan moet hij wel gevonden worden! Wij zorgen vanaf het begin van de bouw dat we de zogenaamde ‘SEO’ (Search Engine Optimalization) principes mee nemen zodat je pagina goed gevonden wordt door de zoekmachines.

Hosting

Een website moet ergens opgeslagen worden zodat hij altijd op het internet bereikbaar is. Dit heet hosting. Elke site heeft hosting nodig, maar als je klant bij ons wordt hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij regelen de hosting voor jou en kunnen ook je domeinnaam registreren. Wij zeggen niet voor niks dat we alle zorgen van een website uit handen kunnen nemen!

Onderhoud

Na oplevering van je nieuwe site maken we afspraken over periodiek onderhoud van je site. Wij zorgen dat alle systemen up-do-date blijven en houden alles zo veilig en snel. Ook kunnen we op deze manier in de gaten houden hoe de website presteert en inspringen op nieuwe ontwikkelingen op het internet zodat je nooit een verouderde website hebt. 

Beveiliging

Helaas liggen er altijd gevaren op de loer op het internet. De sites die bij ons in onderhoud zijn worden periodiek gescand op gevaren en onveilige situaties. Mocht er iets aan de hand zijn kunnen we vervolgens snel handelen om het op te lossen.

Backups

Backups zitten standaard bij ons eigen hostingpakket inbegrepen. Maar ook bij sites die ergens anders gehost worden kunnen wij backups verzorgen. Zo raak je nooit belangrijke gegevens kwijt!